JavaScript is required
/
Birbirinden Değişik Hediye Fikirleri

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu

30 Kasım 2023

- Genel Bilgiler

Birbirinden Değişik Hediye Fikirleri

Paylaş:
Heltia mobil uygulama görseli
blog-yazar-ikonu

Heltia

Sevdikleriniz için onların aklında kalacak değişik hediye fikirleri bulmak, özel anları daha da değerli kılmanızı sağlayabilir. Geleneksel hediyeler yerine sıradanlıktan uzak bir hediye almak, onlarla aranızdaki bağı güçlendirmenize yardım ederken aynı zamanda şaşırtıcı bir alternatif olabilir. 

Siz de unutulmaz bir hediye seçimi yapmak istiyorsanız, değişik hediye fikirleri verdiğimiz liste için yazının devamına göz atabilirsiniz 👇🏻

1. Ev Bitkisi Takıları

Evinde bitki yetiştirmekten hoşlanan sevdikleriniz için bulabileceğiniz en değişik hediye seçeneklerinden biri bitki takıları. Hayır, bitki şeklinde takılardan bahsetmiyoruz: Gerçekten de bitkinin üzerine takılan eşsiz aksesuarlardan bahsediyoruz.

Minimal hayvan şekillerinden oluşan bu takılar, sanki bitkinin yaprağına minik bir koala ya da kurbağa asılmış gibi görünüyor 🐸

Metalden yapıldıkları için kıvrılıp bitkinin sapına, yaprağına ya da saksısına takılabiliyorlar. İsterseniz, farklı bitki takılarını bir araya getirerek ev bitkilerinin üzerinde minyatür bir hayvanat bahçesi bile oluşturabilirsiniz!

2. Gökkuşağı Okaliptüs Yetiştirme Kiti

Gökkuşağı okaliptüs ağaçları, rengârenk kabuklarıyla ün yapmış bir tür. Dayanıklılığı ile tanınan bu ağaçları yetiştirmek, dünyaya kalıcı bir anı bırakmak için oldukça güzel bir yol.

Bundan hoşlanacağını düşündüğünüz bir yakınınıza bu ağaçları yetiştirmelerini sağlayan bir kit hediye edebilirsiniz. Gökkuşağı okaliptüs tohumlarını, toprağını, saksısını ve yetiştirme talimatlarını içeren bu kit ile sevdiklerinize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz.

3. Masa Üstü Tropik Bitki Yetiştirme Kiti

Eğer klasik yöntemlerle saksıda bitki yetiştirmekten farklı bir deneyimi sevdiklerinize yaşatmak isterseniz, değişik hediye fikirleri arasında tropik bitki yetiştirme kitleri var.

Yaşam alanınızda kendiniz tasarlayabileceğiniz bir minyatür kit ile ekosistem oluşturabilir, onu hem masa üstü süsü hem canlı bitki olarak hediye edebilirsiniz. Sucul ve tropik bitkilerden oluşan bu minyatür bitki dünyası ile sevdiklerinize kendi emeğinizi kattığınız bir hediye sunabilirsiniz.

4. Üç Boyutlu Kütüphane Maketi Kendin Yap Seti

Kitaplara ilgi duyan arkadaşlarınız için değişik hediye fikirleri arıyorsanız, ışıklı ve üç boyutlu kütüphane maketleri sıra dışı bir seçenek olabilir!

  • Bu hediyenin asıl özelliği, tüm maketin iki boyutlu hâlde elinize ulaşması ve tek tek her parçanın elle birleştirilmesi. Emek verilerek hazırlanan bu maket bittiğinde ortaya iki avucun arasına sığabilecek, gerçekçi detaylara sahip bir kütüphane minyatürü çıkıyor.
  • Aynı zamanda maketin içindeki her sahne, kendine ait bir hikâye anlatıyor.
  • Üstelik ışıklı olması sebebiyle kitap okuma ışığı ya da kütüphanede dekoratif bir ürün olarak kullanılabiliyor.

Hem kitapları seven, hem de raflarını süslemek isteyen kişiler için oldukça güzel bir hediye olabilir 📚

5. Peluş Tığ İşi Evcil Hayvan

Değişik hediye fikirleri arasında, hayvansever arkadaşlarınızı mutlu edebileceğiniz bir öneri bulunuyor: Eğer hediye vereceğiniz kişi bir evcil hayvana sahipse, ona hayvanının tığ ile örülmüş peluş oyuncak versiyonunu hediye edebilirsiniz.

Kendiniz tığ işi öğrenerek bu hayvanı yapmaya çalışmak bir seçenek. Hem el emeği, hem de oldukça düşünceli bir hediye vermiş olursunuz. Bunun yanında fotoğraf üzerinden birebir kopya üreten, özel siparişle çalışan kişilerle de çalışabilirsiniz ve arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

6. Portreli Takılar

Üzerinde bir insan veya hayvanın portresi olan takılar, hem eğlenceli hem de değişik bir hediye olabilir.

Örneğin:

  • Birlikte değerli bir anınızın resmedildiği bir kolye yaptırabilir,
  • Sevdiği bir aktörü veya sanatçıyı bir yüzüğün üstüne koyabilir,
  • Evcil hayvan dostlarının portresi olan bir küpe tercih edebilirsiniz.

7. Heltia Hediye Paketi

Sevdiklerimizin ruhsal ve fiziksel gelişimini desteklemek, kendilerini iyileştirme ve gelişme yollarında yanlarını olduğumuzu göstermekten daha güzel bir hediye olabilir mi? Bunun için bütünsel ve önleyici sağlık hizmeti veren Heltia üzerinden seans hediye paketleri alabilirsiniz!

Bu düşünceli hediyeyi vermek için yapmanız gerekenler oldukça basit:

  • Heltia uygulamasını indirin ve profilinizi oluşturun.
  • “Profil” sayfanızdaki kredi alma ekranından “Heltia hediye edin” seçeneğine tıklayın.
  • Burada farklı uzmanlar ve görüşme miktarına göre ayrılmış, farklı ihtiyaçlara hitap eden paketlerden birini seçin.
  • Ödeme işlemini tamamlayınca karşınıza çıkan, üzerinde kod yer alan hediye kartını kaydedin ve yakınınızla paylaşın. Dilerseniz satın alma işlemi bitince otomatik olarak mail’inizden iletilen versiyonunu da kullanabilirsiniz. İşte bu kadar! 😇

Siz de sevdiklerinize online terapi, diyetisyen veya fizyoterapist seansı hediye etmek için Heltia uygulamasını indirin ve hediye paketlerimize göz atın.

Bu içeriğimizi beğendiyseniz, "Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri" ve "Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri" adlı blog yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu