JavaScript is required
/
Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri 🎄🎁

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu

30 Kasım 2023

- Genel Bilgiler

Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri 🎄🎁

Paylaş:
Heltia mobil uygulama görseli
blog-yazar-ikonu

Heltia

Hediye vermek; yaşamı paylaştığınız, varlıklarıyla hayatı daha neşeli kılan yakınlarınıza sevginizi göstermenin en iyi yollarından biri. Üstelik hediyeleşmek, özel günleri daha anlamlı kılmanın yanı sıra unutulamaz anılar biriktirmeyi de sağlar. Örneğin yılbaşı gecesinde sevdiklerinize hediye vermek, onların yeni yılı keyifle karşılamaları ve baktıkça sizi hatırlayacakları bir parçaya sahip olmaları adına çok kıymetli. 

Siz de aile üyelerinizin ve dostlarınızın sizin için ne kadar önemli ve değerli olduğunu onlara hatırlatmak istiyorsanız hazırladığımız yılbaşı için hediye fikirlerini inceleyin 👇🏻

1. Kişiselleştirilmiş Hediyeler

İlgi alanlarınızı, evcil hayvanınızı, sevdiğiniz bir şarkıyı, filmi ya da ülkeyi anımsatacak detaylarla hazırlanmış bir hediyenin hissettirdiklerinin herhangi bir armağandan daha yoğun olacağı aşikâr. Yılbaşı hediyelerinizi bu hissi göz önünde bulundurarak planlayabilir, sevdiklerinize kişiselleştirilmiş bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Örneğin:

  • Evcil hayvanı olan birine minik dostunun fotoğrafının basılı olduğu bir kupa,
  • Arkadaşınıza iş-yaşam dengesi kurabilmesi ve hayatını planlayabilmesi için kişiye özel bir ajanda,
  • Partnerinize birlikte fotoğraflarınızı içeren elektronik bir çerçeve,
  • Yemek yapmayı seven birine üstünde sevdiği baş harflerinin oyulmuş olduğu bir şef bıçağı hediye edebilirsiniz.

Armağanı vereceğiniz kişinin sadece görünce bile çok mutlu olacağı detayları düşünerek sayısız kişiselleştirilmiş hediye seçeneği bulmanız mümkün. Önemli olan onu düşündüğünüzü, ilgi alanlarını dinlediğinizi duygusal bir şekilde ifade etmiş olmak.

2. Sayfalar Arasında Kaybolanlar İçin: Kitap

Kimisi için kitap denince akan sular durur. Eğer sizin de çevrenizde kitaplarla haşır neşir olmaktan son derece keyif duyan birisi varsa, yılbaşı hediyesi olarak kitaplara yönelmekten daha iyi bir fikir yok. Üstelik bir de arkadaşınızın ilgi alanlarıyla ilişkili bir kitap tercih ederseniz yeni yılı neşeyle karşılamasına katkı sağlayabilirsiniz.

Hediyenizin daha özel olmasını isterseniz, arkadaşınızın sevdiği bir yazarın kolay bulunmayan eserleri için sahafların yollarını eskitmeye ne dersiniz? Çünkü kitapsever bir birey için yıllara meydan okumuş, başka okurlar tarafından okunup yolu sahafa düşmüş, buram buram kendine has kokusu olan bir kitap; eşsiz bir yeni yıl hediyesi olabilir 📚

3. Unutulmaz Deneyimler

Hediye dendiğinde akla ilk olarak elle tutulur, somut parçalar gelse de sevdiklerinizin farklı deneyimler yaşayabileceği etkinlikler de yılbaşı için benzersiz armağan fikirlerden biri olmaya aday.

“Deneyim hediyesi” olarak bilinen bu hediyeler; masajdan heykel kursuna, bungalovda tatilden aşçılık derslerine kadar aklınıza gelebilecek her türlü aktiviteyi içerebilir. Bu noktada deneyim hediye etmeyi düşündüğünüz yakınınızın ilgisi çekebilecek, keyif alabileceği ya da yapmak istediği etkinliklere yönelebilirsiniz.

Örneğin ebeveynlerinize birlikte gitmeleri için çift kişilik bir masaj paketi hediye edebilir, fiziksel ve zihinsel olarak rahatlamalarını sağlayarak unutamayacakları bir deneyim yaşamalarına vesile olabilirsiniz.

4. Daha Sağlıklı Bir Yıl için Heltia Hediye Paketi! 🎁

Sevdiklerinizin fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bir yaşam sürmesi hem sizin hem onlar için hayatın en büyük armağanlardan biri olsa gerek. "Sağlıklı bir yıl geçirmek" de, hemen herkesin kendisi ve sevdikleri için en çok arzuladığı dilek. O zaman sevdiklerinize bir Heltia hediye paketi armağan ederek bu dileklerini gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Heltia hediye paketi özelliğinden faydalanmak için birkaç basit adım yeterli:

  • Heltia uygulamasını indirdiğinizde ve kaydolduğunuzda, “Profil” sayfanızda kredi satın alma alanına gidin.
  • Sevdiklerinize hediye etmek için “Heltia hediye edin” adında bir seçenek göreceksiniz.
  • Bu sayfadan çeşitli isteklere göre dizayn edilmiş, farklı uzman görüşme paketlerine ulaşabilirsiniz.
  • “Anneliğe hazırlık”, “Sağlıklı yaşama ilk adım”, “Terapiye ilk adım” ve yeni yıl için özel olarak hazırlanan “Yeni bir başlangıç” isimli paketler arasından seçiminizi yaptığınızda, ödeme işlemine geçebilirsiniz.
  • Daha sonra üzerinde indirim kodu yer alan bir kart karşınıza çıkacak. Dilerseniz otomatik olarak mailinize iletilen bilgileri kullanabilir, dilerseniz bu kartı “Paylaş” seçeneğiyle kaydedebilir ve sevdiklerinize iletebilirsiniz. Böylelikle onlar da online psikolog, fizyoterapist ve diyetisyen dahil uzman görüşmeleri yapabilir, yeni yılda bütünsel sağlıklarını geliştirmek için bir adım atabilirler 🤗

Danışanın ihtiyacına göre kişiselleştirilen bir yolculuk sunan Heltia'nın hizmetleri, yaşamınıza değer katan ve sevgisini hep yanınızda hissetmek istediğiniz yakınlarınız için unutamayacakları hediyelerden biri olabilir. Siz de Heltia uygulamasını indirin ve hediye paketleri ile sevdiklerinize değer verdiğinizi gösterin.

Eğer hediye alma süreci için biraz daha ilhama ihtiyacınız varsa, "Sevdikleriniz İçin Yaratıcı Hediye Fikirleri" ve "Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri" adlı yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu