JavaScript is required
/
Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu

30 Kasım 2023

- Genel Bilgiler

Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri

Paylaş:
Heltia mobil uygulama görseli
blog-yazar-ikonu

Heltia

Sıradanlıktan uzak, "Bu fikir de başka kimsenin aklına gelmez!" dedirtecek, sevdiklerinizin ömür boyu kullanmaktan sıkılmayacağı bir hediye mi arıyorsunuz?

Bu yazımızda eğlenceli, farklı, özel ilgi alanlarına dokunan veya sevdiklerinizle ortak bir anınızı sonsuza kadar göz önünde tutacak orijinal hediye fikirlerini sizin için derledik! 🎁

1. Fotoğraflı ve Şarkılı Albüm Kapağı

Sevdiklerinize hem özel hem alışılmadık bir armağan vermek istiyorsanız birlikte dinlemekten hiç bıkmadığınız, "Bu bizim şarkımız!" dediğiniz şarkının yer aldığı albüm kapağını hediye edebilirsiniz.

Ayrıca kapağın üzerine bir barkod yerleştirerek hediyenizi çok daha özel hâle getirebilirsiniz. Partneriniz veya arkadaşınız barkodu taratarak birlikte çekilmiş bir fotoğrafınıza ulaşabilir, fonda en sevdiğiniz şarkının melodilerini duyabilir. Böylelikle hediyenize kişisel bir dokunuş da eklemiş olursunuz.

2. Özel Baskılı ve Rengârenk Çoraplar

Ne zaman bir araya gelseniz gülmekten kendinizi alamadığınız, şakalarıyla ortamın neşesi hâline gelen arkadaşınıza en az kendisi kadar eğlenceli bir hediye vermek ister misiniz? O hâlde arkadaşınızla birlikte çektirdiğiniz en komik fotoğrafı çoraplara bastırabilirsiniz! Arkadaşınızın rengârenk ve eğlenceli tasarıma sahip bu çorabı giydikçe gülümseyerek sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Bunun yanında hediye aldığınız kişinin suratı, evcil hayvanı, sevdiği bir film karakteri veya çiçek gibi şeyler bastırmayı da düşünebilirsiniz.

3. Doğum Ayına Özel Çiçek Boya Seti

Çok sevdiğiniz bir dostunuza unutamayacağı ve benzeri olmayan bir armağan vermeyi planlıyorsanız hiç düşünmeden doğum ayına özel çiçek boyama setlerine göz atabilirsiniz.

Dostunuzun doğduğu ayda yetişen çiçeği öğrendikten sonra çiçeğin görselini kullanarak kişiye özel, sayılarla tuval boyama seti hazırlatabilirsiniz. Böylece sıkı dostunuzun yaşamına huzur verici bir aktivite katmış olursunuz. Ayrıca ona, hayat boyu evinde sergileyebileceği ve baktıkça sizi hatırlayabileceği bir anı da bırakmış olacaksınız 🤗

4. Temizlik Yapan Terlik

Temizlik yapmanın âdeta meditasyon etkisi sağladığını düşünen, her fırsatta köşe bucak temizlik yapmaya girişen yakınlarınıza temizlik yapan terliklerden hediye edebilirsiniz. Ayakkabı ya da terliğin tabanına geçirilip kullanılan bu ürün, hediye ettiğiniz kişinin evde sadece yürürken bile temizlik yapabilmesine olanak sağlar.

5. İsme Özel Baskılı Koltuk Tepsisi

Hediye alacağınız kişi televizyonda bir şeyler seyretmeyi çok mu seviyor? Öyleyse isme özel baskılı koltuk tepsisi, ona hediye edebileceğiniz en orijinal hediye seçeneklerinden biri olabilir.

Bu tepsi sayesinde kişi atıştırmalıklarını, içeceğini, telefonunu ve TV kumandasını yanı başına alabilir. Böylece de keyfi bölünmeden izlediği dizilerin, filmlerin tadını çıkarabilir.

6. Kişisel Bakım Hediye Sepeti

İyiliğini önemsediğiniz kişinin yaşam telaşından öz bakımını ihmal ettiğini düşünüyorsanız, kişisel bakım hediye sepetleri biçilmiş kaftan!

Bu hediye sepetlerini önceden oluşturulmuş hazır içeriklerle satın alabileceğiniz gibi, arkadaşınızın ihtiyacına uygun ürünleri tek tek seçerek de oluşturabilirsiniz. Vücut, cilt ve saç bakım ürünlerinden oluşan bu sepetler, arkadaşınızın kendini fiziksel ve zihinsel olarak yenilenmiş hissetmesine yardımcı olabilir. Aynı zamanda yeni bir rutine girmek, genel olarak kendisine iyi bakmak için adımlar atmak konusunda da motive edebilir.

7. Şükran Kavanozu

Kardeşiniz, arkadaşınız veya partneriniz mental olarak desteklenmeye ihtiyaç duyduğu bir dönemden mi geçiyor? Öyleyse ona şükran kavanozu hediye etmeye ne dersiniz?

Bu kavanoz şöyle kullanılıyor: Kişi, şükran duyduğu ve minnettar olduğu herhangi bir şeyi yazıp kavanozun içine atıyor. İstediği zamanlarda da kavanozun içindeki yazıları tekrar okuyabiliyor,  böylelikle yaşam motivasyonunu yükseltebiliyor.

Sevdiklerinize şükran kavanozunu armağan hediye ederek onların yaşamla ilişkisini güçlendirmesine, olumlu bir bakış açısı edinmesine destek olabilirsiniz 💌

8. Bütünsel İyi Oluş İçin Heltia!

Hepimiz zihinsel ve fiziksel sağlık alanında uzman desteğinden faydalanabiliriz. O zaman neden sevdiklerinize daha iyi hissetmeleri için bir Heltia hediye paketi hediye etmeyesiniz?

Yeni eklediğimiz Heltia hediye paketi özelliğine uygulamanın içerisinde kolayca ulaşabilirsiniz. Yapmanız gerekenler çok basit:

  • Uygulamada “Profil” sayfanızda kredi satın alma alanına gidin.
  • “Heltia hediye edin” butonuna tıklayın.
  • Açılan sayfada sizi birkaç farklı paket karşılayacak. Uzman ve görüşme miktarına göre düzenlenen çeşitli paketlerden birini veya birkaçını seçebilirsiniz.
  • Seçiminizi yaptıktan sonra ödeme adımlarını tamamlayın.
  • Sonrasında karşınıza üzerinde kod yer alan bir kart çıkacak. Bu kartı mail adresinize otomatik olarak ileteceğiz. Dilerseniz kartın olduğu ekrandan “Paylaş” seçeneğine tıklayarak hediyenizi arkadaşınıza direkt gönderebilirsiniz. İsterseniz hediye kartını telefonunuzun galerisine kaydederek daha sonra da paylaşabilirsiniz.

Böylelikle sevdikleriniz de Heltia üzerinden online psikolog, diyetisyen, fizyoterapist gibi birçok uzmanla görüşme yapabilir, bütünsel sağlıklarını geliştirebilir. Daha sağlıklı yaşamak isteyenler, nereden başlayacaklarını bilemeyenler için oldukça güzel ve motive edici bir hediye olabilir.

Siz de sevdiklerinize desteklendiklerini hissettirmek istiyorsanız, Heltia uygulamasını indirin ve kapsamlı görüşme paketlerimizden birini onlara armağan edin 🤗

Eğer bu içeriği beğendiyseniz, "Sevdikleriniz İçin Yaratıcı Hediye Fikirleri" ve "Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri" adlı blog yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu