JavaScript is required
/
Sevdikleriniz İçin Yaratıcı Hediye Fikirleri

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu

30 Kasım 2023

- Genel Bilgiler

Sevdikleriniz İçin Yaratıcı Hediye Fikirleri

Paylaş:
Heltia mobil uygulama görseli
blog-yazar-ikonu

Heltia

Yakınlarınıza hissettiğiniz sevgiyi göstermenin en keyifli yollarından biri, onlara hediye vermek. Hediyeleşmeyi özel günlerle sınırlamak istemeyenler, zaman zaman sevdiklerinin hoşlarına gidecek armağanları alarak onları mutlu etmeyi seçiyor. Ancak bu süreçte daha değişik, yaratıcı fikirler bulmak isteyebiliyoruz.

Gelin, sizin için yol gösterici olacak bazı yaratıcı hediye fikirlerine birlikte göz atalım:

1. Evcil Hayvan Pati İzi Seti

Hayvansever dostlarınıza, özel günlerde vermek üzere unutulmaz bir hediye seçmek ister misiniz? O zaman hayvan dostlarıyla geçirdikleri keyifli anları ölümsüzleştirecek, son derece güvenli bir baskı kiti hediye edebilirsiniz! 🐾

Evcil hayvanların sağlığı gözetilerek üretilen mürekkepsiz baskı kitleri, patili dostları korkutmadan kullanmaya uygun. Üstelik bu kitleri kullanmak da oldukça kolay ve rahat. Arkadaşınız minik dostunun patisini hafifçe kâğıda bastırması yeterli.

Dilerseniz arkadaşınızın evinin duvarına asması veya çalışma masasına koyması için bu kâğıdı çerçeveletip de verebilirsiniz.

2. El Yapımı Kitap Ayracı

Şüphesiz, el emeği tasarım ürünlerin manevi değeri çok fazla. Hem o kişiyi düşündüğünüzü, hem de onun için harcadığınız emeği belirten el yapımı bir ürün, en yaratıcı hediye fikirleri arasında.

Eğer kitap okumayı seven tanıdıklarınız için kullanışlı bir hediye alternatifi arıyorsanız el becerilerinizden yararlanarak ayraç tasarlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle hediyeyi vereceğiniz kişinin sevdiği renkte bir keçe satın almanız gerekiyor. Daha sonra keçeyi ister dikdörtgen şeklinde ister farklı geometrik desenlerin şeklini vererek kesebilir, dilediğiniz ölçüde boyutlandırabilirsiniz. Keçeyi nasıl süsleyeceğiniz ise tamamen yaratıcılığınıza kalmış.

Bu noktada hediye edeceğiniz kişinin zevklerini göz önünde bulundurabilir, hoşuna gideceği motifleri keçenin üzerine işleyebilirsiniz. Ayrıca karton ile güçlendirilmiş örgü, dikiş gibi yöntemlerle de ayraç yapabilirsiniz.

3. Fotoğraf Buketi

Çiçek buketleri her özel günü unutulmaz kılan hediyelerden biri. Peki, canlı çiçekler yerine küçük fotoğraf karelerinden oluşan rengârenk bir demet hediye etmeyi hiç düşündünüz mü?

Bunun için ihtiyacınız olan malzemeleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Adım adım şu şekilde özetleyebiliriz:

  • İlk olarak çiçek buketlerini hazırlamak için renkli paket kâğıtlarından alın.
  • Kâğıda yuvarlak bir çiçek buketi formu verin; ardından içini sevdiklerinizle birlikte çektirdiğiniz fotoğraf kareleriyle süsleyin.
  • İsterseniz fotoğrafları yerleştirirken kurutulmuş veya plastik çiçek süsleri de ekleyebilir, fotoğraf buketinizin tasarımını zenginleştirebilirsiniz.
  • Son olarak da buketi elinizde tutarak sevdiğinizi karşılamaya hazır olun ☺️

4. Eski CD veya Plaklar

Müzik uygulamalarının yaygınlaşmasıyla CD ve plaklar rafa kalktı. Ancak yaratıcı bir hediye tasarlamak istiyorsanız CD ve plakları değerlendirebileceğinizi unutmayın.

  • Sevdikleri şarkı ve albümlerin, özellikle nostaljik değeri olan eski albümlerin fiziksel formlarını vermek güzel bir jest olabilir.
  • Eski CD’ler bardak altlığı olarak kullanılmak üzere hediye edilebilir. Böylelikle CD’ye yeni bir kullanım alanı kazandırılmış olur ve sürdürülebilirlik açısından güzel bir adım atabilirsiniz.
  • Bunun yanı sıra plakların ortasında bulunan küçük yuvarlaktan bir ip geçirebilir, kapı girişlerine veya duvarlarda asılmak üzere dekoratif bir hediye tasarlayabilirsiniz.
  • Fotoğraf çekilmekten hoşlanan arkadaşınıza kullanmadığınız CD'leriniz ile etkisinden çıkamayacağı bir hediye hazırlamaya ne dersiniz? Bunun için CD'leri arkadaşınızın odasının duvarlarına yapıştırabilirsiniz. Böylece arkadaşınıza CD'lerden yansıyan ışıklarla fotoğraf çekebileceği bir tasarım oluşturabilirsiniz.

5. Seramik Dersi

Sevdiklerinize verebileceğiniz yaratıcı hediyelerden biri de hobilerini ve kişisel gelişimlerini destekleyen seçenekler olabilir. Örneğin sanatı seven, yeni bir sanat dalı denemek isteyen tanıdıklarınıza seramik dersi hediye edebilirsiniz 🧑🏻‍🎨

Dilerseniz bu deneyimi birlikte yaşamak için iki kişilik bir ders de ayarlayabilirsiniz. Bu sayede birbirinizle vakit geçirirken, diğer yandan da sevdiği aktiviteyi denemesine aracılık edebilirsiniz. Ayrıca sanatın sakinleştirici ve iyileştirici etkilerini de deneyimlemiş olursunuz.

6. Heltia Hediye Paketi!

İyileştirici etkiler demişken, sevdiklerinizin bütünsel sağlığını geliştirmek için kullanabileceği bir Heltia uzman görüşme paketi de oldukça güzel bir hediye olmaz mı? 🎁

Bu özelliği kullanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit:

  • Öncelikle ücretsiz bir şekilde Heltia uygulamasını indirin ve kaydolun.
  • “Profil” sayfasındaki kredi satın alma ekranına gidin. “Heltia hediye edin” seçeneğine tıklayın.
  • Burada yeni yıl kampanyası dahilindeki “Yeni bir başlangıç”, doula ve/veya emzirme uzmanı görüşmeleri içeren “Anneliğe hazırlık” ve uzman çeşitlerine göre olan “Terapiye ilk adım” ve “Sağlıklı yaşama ilk adım” adındaki paketleri göreceksiniz. Bunlar uzmanlara ve görüşme miktarına göre ayrılan, birçok farklı ihtiyaca göre özel olarak dizayn edilmiş hediye paketleri.
  • Paketlerden hangisini hediye etmek istediğinize karar verdikten sonra, onu seçin ve ödeme işleminizi tamamlayın.
  • Daha sonra üzerinde bir kod yer alan hediye kartı ekranınızda belirecek. (Bu aynı zamanda otomatik olarak mail üzerinden de iletiliyor.) İsterseniz kartı paylaşarak, isterseniz galerinize kaydederek, isterseniz de mail’i yönlendirerek hediyenizi paylaşabilirsiniz. İşte bu kadar basit 😇

Siz de sevdiklerinize desteklendiklerini hissettirmek istiyorsanız, Heltia uygulamasını indirin ve kapsamlı görüşme paketlerimizden birini onlara armağan edin. Onlar da iyi oluşlarını geliştirecek, motive edici ve iyi oluş yolculuklarına faydalı olacak bir adım atmış olsun 🤗

Eğer bu içeriği beğendiyseniz, Heltia Blog'da yer alan "Birbirinden Değişik Hediye Fikirleri" ve "Eşsiz ve Orijinal Hediye Fikirleri" yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

blog-banner-app-ekran
İhtiyaçlarınıza uygun uzmanla eşleşin, hemen randevu ayarlayın.
blog-banner-app-yonlendirme-butonu